El 9 Nou publica l’esmorzar d’escriptors a l’Ajuntament de Gurb del dia 23 d’abril de 2024.

 

Gurb celebra Sant Jordi amb el tradicional esmorzar d’escriptors

Dimarts, 23 d’abril de 2024

Una trentena d’escriptors i escriptores de la comarca i de tota la Catalunya Central han participat en aquesta nova edició de l’esmorzar literari a Gurb.

L’Ajuntament de Gurb ha tornat a organitzar, coincidint amb la diada de Sant Jordi, el ja tradicional esmorzar d’escriptors i escriptores, que aquest 2024 ha tornat a repetir una molt bona participació amb una trentena d’autors i autores de la comarca i de tota la Catalunya Central que s’han acostat a celebrar aquesta data al nostre municipi. 

Un cop feta la benvinguda formal, tots i totes han participat en un primer joc a través de Kahoot amb tot de curiositats literàries, activitat ideal per encetar la jornada i trencar el gel. Després d’aquesta activitat s’ha procedit amb l’esmorzar com a tal, omplint tots els Jardins de l’Esperança de Gurb, moment en el qual també s’han generat interessants tertúlies entre autors. 

En general, s’ha tractat d’una jornada d’allò més participada i que ha aconseguit un èxit en tots els sentits. Una manera ideal per encetar una jornada tan màgica com la de la diada de Sant Jordi al nostre municipi.

Jordi Vilarrodà