L'editorial Pensódromo publica en la seva col·lecció Pensódromo 21, la novel·la "Noventa y seis horas".

La filla de l'Alicia, una estudiant de dret de 21 anys, pateix una greu malaltia per a la qual només hi ha una solució: el trasplantament d'òrgans en l'aparell digestiu. La dona observat amb impotència i desesperació com s'extingeix la vida de la seva filla sense més possibilitats que esperar a l'anunci de l'existència d'un donant. Pilar, una dona jubilada, està a punt de passar el pont de l'1 de maig fent algunes de les coses que han quedat relegades des que passa gran part del seu temps cuidant de les seves nétes. El teu fill les ha portat a la platja per passar els quatre dies de festa, però un tràgic accident canviarà completament les seves vides. Pilar s'enfrontarà llavors a una situació que mai s'hauria imaginat i que inevitablement l'unirà a l'Alicia sense arribar a conèixer-se mai. Ambdues dones viuran circumstàncies totalment oposades immerses en la part més íntima i dolorosa dels seus sentiments.

"Hi ha una sensació física inconfusible que coneixem com un "nus a la gola" i que només provoca el que realment ens emociona. No podem fingir-ho, es produeix o no... Una història contundent que emociona des del principi. Una narrativa realista i equilibrada en la descripció de situacions i sensacions tan humanes com la incertesa, la por, el dolor i l'alegria...»»