L'editorial Pensódromo, publica en la seva col·lecció Pensódromo21 la novel·la "Siham".

Siham i el seu germà Said, dos joves marroquins que van arribar a Catalunya de petits, viuen a cavall entre la cultura en què encara viuen immersos els seus pares i la que han anat descobrint al nou país d'acollida i davant la qual se senten plenament identificats. Tots dos pateixen les dificultats que comporta aquesta realitat. Carlos, un jove d'estètica de la pell,compleix, com Said, una prova imposada pel jutge juvenil. Tots dos acudeixen a l'escola taller de la seva ciutat, on es trobaran i on iniciaran una difícil relació que acabarà implicant també Siham. La relació entre els tres joves conduirà a situacions completament inesperades que alteraran completament les seves vides.

"Teresa Martí no té por dels complexos temes de la vida. Ja a Noventa y seis horas ens va submergir en el delicat i sensible món de la donació d'òrgans. Aquesta vegada, la seva narrativa aborda una realitat que ja és una part ineludible del nostre món: el xoc de diferents cultures generat per una immigració que ha vingut per quedar-se. Amb la delicadesa i sensibilitat que la caracteritza, Teresa Martí ens fa partícips d'aquest conflicte. Sense perseguir moralment els seus joves protagonistes, ens submergeix en les contradiccions i dificultats a les quals s'enfronten en un entorn social en el qual no és fàcil funcionar i tenir èxit. Una història que ens atrapa i ens deixa amb una posada en marxa d'incertesa que convida a la reflexió".